Ons doel is: Altijd een tevreden klant!
Dit doen we door:

  • Met een frisse blik aan elk project te beginnen:
  • geen kopieerwerk van voorgaande projecten, maar eerst goed luisteren naar de klant en op basis van de woonwensen vervolgens een woning op maat te ontwerpen.
  • Duurzaam ontwerpen. Dit is natuurlijk meer dan alleen maar energiezuinig; Het gaat hierbij ook om het onderhoud van de woning, de belasting van de toegepaste materialen op het milieu en de levensbestendigheid van de woning; Als u wilt kunnen oud worden in de woning, dan moet de woning hier wel voor geschikt zijn. Tot hoever we hierin gaan hangt natuurlijk af van de opdrachtgever.
  • Door middel van de 3d software krijgt u een realistisch beeld van de woning. Vooral wanneer er bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken een paar (bestaande) voor de opdrachtgever herkenbare meubels worden geprojecteerd. Dit geeft een heel goed beeld van de afmetingen van de ruimte.

Het is wellicht mogelijk dat niet alle woonwensen door regelgeving of vormgeving optimaal worden verwerkt. We zullen dit altijd met u bespreken, zodat de juiste verwachting wordt gecreëerd en de woning uiteindelijk ook aan deze verachting zal voldoen!

Door middel van het bovenstaande zorgen we voor een tevreden klant en een nieuwe woning waar we alle trots op kunnen zijn!